Visar 1–50 av 164 resultat

SMYCKESKRIN BARN

Barn Smyckeskrin

390,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Bok Smyckeskrin

350,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Chic Smyckeskrin

590,00kr

SMYCKESKRIN STORT

Classy Smyckeskrin

890,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Design Örhängehållare

890,00kr990,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Design Smyckeshållare

390,00kr

SMYCKESKRIN STORT

Design Smyckeskrin

590,00kr
Rea!

SMYCKESKRIN GLAS

Dop Smyckeskrin

590,00kr

SMYCKESKRIN GLAS

Doppresent Smyckeskrin

290,00kr
590,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Fantasy Smyckeskrin

490,00kr

SMYCKESKRIN STORT

Fina Smyckeskrin

490,00kr

SMYCKESKRIN STORT

Förvaring Av Smyckeskrin

590,00kr
290,00kr

SMYCKESKRIN GLAS

Genomskinligt Smyckeskrin

290,00kr

SMYCKESKRIN GLAS

Glas Smyckeskrin

290,00kr

SMYCKESKRIN GLAS

Glas Smyckeskrin Geometrisk

490,00kr

SMYCKESKRIN STORT

Glitter Smyckeskrin

990,00kr

SMYCKESKRIN GLAS

Guldglas Smyckeskrin i Glas

690,00kr

SMYCKESKRIN GLAS

Guldigt Smyckeskrin

250,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Hello Kitty Smyckeskrin

250,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Himmelblå Smyckeskrin

390,00kr

SMYCKESKRIN

Indiska Smyckeskrin

250,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Japansk Smyckesbox

250,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Japansk Smyckeskrin

290,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Klock Och Smyckeskrin

990,00kr
390,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Låsbart Smyckeskrin

1990,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Liten smyckeskrin i trä

490,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Litet Smyckenlåda

250,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Litet Smyckeskrin

450,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Litet Smyckeskrin Skinn

590,00kr

SMYCKESKRIN

Litet Smyckeskrina

250,00kr

SMYCKESKRIN GLAS

Lyxig Smyckeskrin i Glas

2390,00kr
390,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Mini Smyckeskrin

250,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Minimalistiskt Smyckeskrin

990,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Miss Melody Smyckeskrin

390,00kr

SMYCKESKRIN STORT

Original Smyckeskrin Stor

1990,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Personligt Smyckeskrin

190,00kr

SMYCKESKRIN STORT

Raffinerad Smyckeskrin

790,00kr
590,00kr

SMYCKESKRIN

Rese Smyckeskrin

690,00kr

SMYCKESKRIN STORT

Rosa Smyckeskrin

1990,00kr

SMYCKESKRIN

Runt Smyckeskrin

290,00kr

Smyckeskrinet, den ultimata förvaringen för dina vackraste smycken.

Om du alltid letar efter din favoritring eller ett visst par örhängen kanske du ska välja en smyckeskrin? Upptäck de olika typerna av smyckesförvaring för att ta reda på vilken som passar dina behov

Vad är en smyckeskrin?

Smyckeskrinet är inte särskilt stort, men det rymmer ett stort antal ringar, halsband och andra skönhetstillbehör. Dess lådor och fack fungerar som en riktig organisatör för att förvara dina smycken och ta hand om dina mest värdefulla juveler. Detta gäller särskilt för damm och oxidation som kan angripa smyckenas metall och göra dem fläckiga och ta bort deras vackra glans, eller för att undvika att dina favorithalsband stöts eller trasslar in sig i botten av en byrå. Smyckeskrinet har haft många olika former och utseenden sedan det skapades i det gamla Egypten. Men man kan säga att alla förvaringslådor som är utformade för att förvara smycken och andra hängsmycken kan betraktas som smyckeskrin. Oavsett vilken term som används, smyckeskrin, smyckesförvaring eller smyckeskrin, har alla dessa tillbehör samma användningsområde och skiljer sig endast åt i utseende, storlek och tid för utformning. Dagens smyckeskrin i trä har vanligtvis en spegel och botten av deras fack är täckt med mjuk sammet för att ta hand om dina smycken. Lådorna gör att du kan organisera din samling som du vill, så att du alltid kan hitta rätt när du väljer vilket par örhängen du ska ha eller vilket halsband du ska ha till din outfit. Det är uppenbart att en stor smyckeskrin i läder har bättre förutsättningar att rymma en stor mängd tillbehör, och dina armband, klockor och andra smycken hittar lättare sin plats än i ett litet smyckeskrin. Den här typen av modell ska helst åtföljas av en smyckeshållare för att förvara större smycken.

Varför välja ett smyckeskrin?

Förvaring av smycken har alltid varit mycket viktigt för smyckesälskare. Från de tidigaste modellerna, som mer såg ut som skattkistor, var smyckesförvaring främst till för att skydda dyra smycken snarare än för att bevara kvaliteten på legeringarna. I dag är smyckesförvaring baserad på indelning och ordning snarare än på säkerhet och skydd av smycken. Även om vissa modeller har ett låssystem med lås eller spärr, har moderna smyckeskrin sällan en manipuleringssäker låsmekanism eftersom de vanligtvis förvaras i kassaskåp idag. Det är dock viktigt att välja vilken metod för förvaring av smycken du väljer när du köper och samlar på antika och vintage smycken, särskilt om dina smycken innehåller ädelstenar. Även om vissa stenar inte påverkas, finns det vissa ädelstenar, t.ex. ametist, jadeit, smaragd, kvarts och opal, som inte bör förvaras eller ofta utsättas för direkt solljus och värme. För ägarna av dessa stenar är smyckeskrin ett attraktivt sätt att bevara smyckernas kvalitet samtidigt som de fungerar som allmän förvaring. Kort sagt, ju mer värdefulla dina smycken är, desto viktigare är ett smyckeskrin. I vår tid är det också ett utmärkt och relativt billigt dekorativt tillbehör för att till exempel ge ditt rum en sofistikerad touch.

Vilken smyckeskrin ska du välja?

När du vill köpa ett fint och originellt smyckeskrin måste du ta hänsyn till några viktiga faktorer som gör att du kan välja rätt modell! Hur många smycken äger du? Först och främst måste du inventera alla dina ringar, örhängen och andra armband och halsband för att kunna dimensionera din framtida smyckeskrindesign på ett effektivt sätt! Du måste också fråga dig själv hur du ska placera dem så att de inte ska slita sig eller trassla ihop sig med långa halsband. Om du har många ringar måste du välja ett smyckeskrin som har tillräckligt med sammetsringar för att förvara dina ringar, vigselringar och signetringar. Om du däremot har många armband är en stor smyckeskrinlåda med lådor med olika fack idealisk! Om din garderob huvudsakligen består av långa halsband och hängsmycken måste du slutligen använda dig av en smyckesgarderob, en förvaringsenhet med vertikalt utrymme eller en smyckesdisplay! Det är också en bra idé att välja en kista med en sammetsklädd insida. Det mycket mjuka materialet gör den till ett riktigt smyckeskrin för att ta emot och skydda dina vackraste juveler och diamanter! Inga fler tråkiga guldringar eller örhängen av guld eller orphan, dina pärlor och tiaror kommer att vara säkra i sin säkra förvaring för att undvika repor, stötar eller fall. För det andra baseras valet av smyckeskrin på dess utformning och finish. Om du väljer ett smyckeskrin som matchar designen och inredningen i ditt hem eller vardagsrum blir det ett riktigt dekorativt föremål i sig självt! Om du till exempel gillar viktoriansk design kommer en smyckeskrin i trä med detaljer eller graveringar att passa perfekt in i din inredning. Andra vill ha en lyxigare och mer raffinerad finish: läder eller konstläder är då ett alternativ att överväga för en modern och elegant inredning. Du har förstått att köpet av ett förvaringsutrymme för dina dyrbara juveler inte sker på ett infall, utan kräver en logisk och praktisk reflektion för att du ska kunna vara säker på att göra det bästa valet!

Smyckeskrin i trä

Det finns fina smyckeskrin i metall eller läder, men om du letar efter en modell som håller din smyckessamling säker, välj en trälåda. Välbehandlat trä förhindrar fuktuppbyggnad, vilket i sin tur förhindrar att dina dyrbara smycken oxiderar och förlorar sin glans. Det är också värt att notera att ett smyckeskrin i trä också ger en viss isolering till exempel av dina guldringar och halsband. Trä har dessutom en fin naturlig finish och ger din smyckeskrin i trä en djup och fyllig färg. Tveka inte att välja en förvaringslåda i ek, poppel eller valnöt för att ge karaktär åt din originella smyckessamling. Annars har rått trä naturligtvis en viss charm och kan lika gärna förvara dina smycken på ett säkert sätt. Vissa modeller av smyckeskrin i trä har ett ingraverat lock, till exempel rosor, liljor eller lotus. Dessa gravyrer ger din smyckeskrin charm och gör det lite mer unikt än det är. Insidan av smyckeskrinet i trä är som vanligt täckt med mjuk sammet för att skydda dina silverringar, guldhalsband och kedjor eller långa halsband. Lådorna är ofta försedda med handtag i mässing för att ge hela skrinet styrka, liksom gångjärnen som gör det möjligt att öppna smyckeskrinet. Vissa modeller av smyckeskrin är utrustade med ett fönster av genomskinligt glas eller plexiglas, beroende på modell. På så sätt kan du visa upp din samling av halsband, hängsmycken eller kedjor som passar på de medföljande krokarna. Du kan därför använda smyckeskrinet för att dekorera ditt vardagsrum, samtidigt som du förhindrar att ditt barn rotar i din stora smyckessamling tack vare nyckellåset.

Smyckeskrin i läder eller läderimitation

Den här modellen av smyckesorganisatorn har också en viss charm och ger en känsla av lyx, av en högklassig produkt. Lådan är huvudsakligen tillverkad av MDF, ett pressat träslag med medelhög densitet som består av träfibrer och ett bindemedel av syntetiskt harts. Den här typen av träpanel används ofta i möbler och inredning, eftersom den är lätt att arbeta med och gör det möjligt att ge vackra former till exempelvis smyckeskrin. Det blir därför lätt att täcka smyckeskrinets yta med läder eller snarare läderimitation (veganläder). På Boite-a-bijou™ stöder vi djursaken och marknadsför därför inte produkter som är samproducerade med djur. Smyckeskrinets insida är gjord på ett klassiskt sätt, med ringar för att förvara dina ringar, krokar som fungerar som hållare för halsband och smycken eller lådor för att placera dina armband, broscher, tiaror, kostym smycken, etc... Tack vare användningen av MDF kan smyckeskrinet i läder ta originella former! Det är lätt att skapa ett runt fack som glider eller vrids för att avslöja öppningar för ringar eller signetringar. Inredningen är naturligtvis gjord av sammetsliknande tyg för att ta hand om dina smycken! Alla dina smycken får lätt plats i en rosa smyckeskrin i läder som gör det möjligt att förvara ett stort antal smycken. Dessutom kan du enkelt välja en låda i svart läderimitation, rött läder eller beige läder, det finns många modeller för dina smycken för kvinnor och flickor.

Original juvelskrin och smyckeskrin för barn

Den här typen av smyckeskrin ger dig möjlighet att förvara dina vackraste smycken och visa upp dem på ditt toalettbord! Förutom att den här stora smyckeskrinet har extra stora fack kan den här stora smyckeskrinet rymma en del av ditt smink. Med en spegel eller ett litet resesmyckeskrin som komplement är det här vackra smyckeskrinet mycket praktiskt och även tillgängligt för barn som vill göra som sina mammor och förvara sina accessoarer i ett smyckeskrin för barn. Allt finns där, oavsett om det är en hållare för halsband, örhängen eller ringar, dina vackraste och käraste smycken kommer stolt att ta plats där! Lådorna och de stora facken gör det också möjligt att förvara läppstift, nagellack eller andra sminktillbehör: penslar, ögonskugga, pincett, rouge... tillräckligt för att du ska kunna sminka dig i lugn och ro framför den stora spegeln i ditt vackra smyckeskrin. Det finns vanligtvis ett stativ för att hålla din sminksats. Dessa smyckesdisplayer är också ett fantastiskt dekorativt alternativ till den klassiska metallförvaringslådan. De kreativa detaljerna och ornamenten i den här typen av smyckeskrin kommer att vara mycket populära bland småflickor så att de kan förvara sina barns smycken i det. Ljusa färger som rosa, rött eller lila ger ditt barns rum en gladare atmosfär. Kort sagt, om du är ute efter originalitet, utrymme och tillgänglighet bör du allvarligt överväga ett original smyckeskrin.

Smyckeskrin för resor

Vem har aldrig åkt på semester, resa eller bara en helg med några smycken och kommit tillbaka med ett föräldralöst örhänge eller en ring som glömts bort på stranden? Tack vare det lilla resesmyckeskrinet kan du ta med dig dina favoritsmycken och förvara dem säkert under din vistelse! Den kompakta smyckeskrinet är kompakt och har plats för några ringar, örhängen och två eller tre halsband. Tillräckligt för att klä upp dig som du vill för dina kvällar på restaurangen eller sociala kvällar. Täckt i syntetiskt läder, utrustad med sammet och en dragkedja, kommer flickans smyckeskrin lätt att glida in i en handväska eller resväska tillsammans med din necessär. Små krokar fungerar som halsbandshållare, hålen tar emot dina örhängen och slitsarna i sammetspuddingen håller din vigselring, ringar och andra guld- eller silverringar säkra! Vissa modeller har också en spegel där du kan titta på dina örhängen på kroppen eller göra en snabb sminkning. De löstagbara facken kan också flyttas för att anpassa storleken på smyckeskrinet, så att du kan ta med dig armband, broscher och andra klockor. Med andra ord är den här typen av små smyckeskrin en bra presentidé, särskilt för små flickor som vill göra som mamma gjorde med sitt stora smyckeskrin på toalettbordet.  

Smyckeskrin för män

Dessa klocklådor är vanligtvis gjorda av trä för att bevara dina finaste klockor! Som vi har sett absorberar trä naturligt fukt, vilket bara är bättre för att förlänga livslängden på dina klockor. Eftersom den inre mekanismen i dina klockor är ömtålig finns det inget bättre än en klocklåda för att bevara dem i många år. Den här typen av hölje föredras i allmänhet av män som herrklocka. Tack vare glas- eller plexiglasfönstret kan klockorna beundras från utsidan och samlar inte damm i onödan. Dessutom finns sammetskuddar som skyddar klockan från repor och andra skador. En spärr eller ett lås finns regelbundet på klocklådan för att förhindra att dina barn leker med den och på så sätt undvika att din juvel råkar ut för en dödlig olycka. Som du ser finns det många olika typer av smyckeskrin och det krävs lite eftertanke för att välja rätt. Det kan vara svårt att välja rätt material och struktur för dina behov. Det kan också vara intressant att komplettera smyckeskrinet med en smyckeshållare! Den här typen av smyckesdisplay är idealisk för långa halsband, guldkedjor eller halsband till exempel. Den här typen av smyckesdisplay är idealisk för långa halsband, guldkedjor eller långa halsband till exempel. Smyckeshållaren är hög och har stora stänger med krokar för att hänga dina halsband. En annan variant är smyckesträdet, där du kan hänga dina armband, örhängen, creoler och andra ringar! Tveka inte att upptäcka vår stora kollektion av smyckeshållare för att komplettera ditt vackra smyckeskrin.