Visar alla 34 resultat

SMYCKESKRIN BARN

Barn Smyckeskrin

390,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Bok Smyckeskrin

350,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Chic Smyckeskrin

590,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Design Örhängehållare

890,00kr990,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Design Smyckeshållare

390,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Fantasy Smyckeskrin

490,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Hello Kitty Smyckeskrin

250,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Himmelblå Smyckeskrin

390,00kr
390,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Litet Smyckenlåda

250,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Litet Smyckeskrin

450,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Litet Smyckeskrin Skinn

590,00kr
390,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Mini Smyckeskrin

250,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Miss Melody Smyckeskrin

390,00kr
590,00kr

SMYCKESKRIN

Runt Smyckeskrin

290,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Runt Smyckeskrin

250,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Smyckena Trädet Design

690,00kr
790,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Smyckeskrin Ballerina

290,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Smyckeskrin Barn Frost

390,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Smyckeskrin För Barn

490,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Smyckeskrin i Läder

350,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Smyckeskrin Speldosa

390,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Smyckeskrin Top Model

290,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Spelande Smyckeskrin Barn

990,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Stort Smyckeskrin Barn

290,00kr
490,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Top Model Smyckeskrin

490,00kr

SMYCKESKRIN BARN

Trendigt Smyckeskrin

290,00kr

Smyckeskrinet för flickor

Det finns ingen särskild ålder för att ta hand om och förvara dina smycken, oavsett om du är väldigt ung eller lite äldre, om du älskar dina smycken bör du ta hand om dem. Därför erbjuder vi ett sortiment av smyckeskrin för unga flickor, så att de också kan göra vad äldre flickor gör: förvara och organisera sina älskade smyckessamlingar. Vi kommer aldrig att glömma de första smyckena vi fick bära, för de flesta av oss i en mycket ung ålder, de är ofta gåvor från en familjemedlem, skatter som vi ville skaffa oss genom att se prinsessorna i filmerna sublimerade av magnifika smycken, oavsett deras ursprung och skälen till att vi ville ha dessa underverk, är de synonyma med oförglömliga minnen från vår barndom. Eftersom vi har älskat dem så mycket och vet vad de kommer att betyda för våra prinsessor, vill vi låta dem ta perfekt hand om dessa glittrande smycken. Att ta hand om dem innebär att förvara dem på rätt plats, och helst på mjuka ställen som långa rader av sammet, så att inget damm kan störa deras gnistrande.

Våra samlingar av smyckeskrin för barn

Girl's Jewellery Box är en tidlös men alltför ofta förbisedd förvaringsutrymme för viktiga tillfällen och kan vara en gåva som din tjej inte kommer att glömma. Flickor som alltid imiterar sina äldre vet kanske inte ens om det själva, men de skulle älska att ha roligt när de arrangerar sina smycken ett efter ett i ett överdådigt smyckeskrin för kvinnor. Det är en rolig aktivitet som kanske till och med kan få din prinsessa att bli mer organiserad, helt enkelt genom att förvara sina smycken i lämpliga fack och fack. Oavsett om det är din dotter, ditt barnbarn, din brorsdotter, din kusin, din kusin eller din väns dotter kommer hon att bli förvånad över att få sin första smyckeskrin, och du kan vara säker på att känslan av att lägga sina smycken i det här vackra skrinet kommer att bli ett sådant minne som du aldrig glömmer. En smyckeskrin är inte bara en aktivitet som kommer att glädja dem, utan också en accessoar som ofta hyllas för sin praktiska användbarhet. Varje tjej är unik, men vissa har en sak gemensamt: de är "airheads". I unga år är detta inte särskilt allvarligt, men när det gäller smycken kan det vara en annan historia. Det är därför det är så praktiskt att förvara dina smycken i ett lämpligt förvaringsutrymme, som ett smyckeskrin eller en smyckeskrin, redan i unga år (och det kommer förmodligen också att bespara dig från att gråta över borttappade smycken).

Våra samlingar av smyckeskrin för flickor.

Oavsett om din dotter är ett 6-årigt barn eller en 15-årig tonåring hittar du en smyckeskrin eller ett smyckeskrin som passar henne i våra samlingar. Vårt skyltfönster med smyckeskrin för flickor är uppdelat i två uppsättningar: smyckeskrin och smyckeskrin. Smyckeskrin är medelstora förvaringsenheter som kan ha olika former och smyckeskrin är mindre i storlek och har en mer begränsad lagringskapacitet, men är lättare att transportera på grund av sin lätthet och sina dimensioner. Om din dotter inte brukar flytta runt med sin smyckessamling och du bara letar efter förvaring så att hon inte lämnar sina smycken liggande, är det mest logiska valet smyckeskrinet. Smyckeskrinet finns i en mängd olika material (trä, läder, sammet, plast och metall), former och storlekar, och det har gott om förvaringsutrymme som passar alla tjejer, så att hon kan ta hand om sin allra första samling av ringar, örhängen, halsband och armband. Även om samlingen fortfarande är mycket liten och du inte ser poängen med att ge henne ett så stort förvaringsutrymme, kom ihåg att din prinsessas samling kommer att bli större och större med åren. Många av smyckeskrinen i kollektionen är också förtrollande speldosor. Så medan din dotter städar upp sin redan värdefulla samling kan hon njuta av de söta tonerna av en melodi som spelas av hennes egen musikaliska smyckeskrin, som kan aktiveras med en liten vev. Vissa modeller har också en vacker ballerina, vars dans kommer att fascinera din lilla flicka. Om du tycker att smyckeskrin är för stora för din dotter, eller om de inte uppfyller din lilla älsklings behov, finns det också underbara smyckeskrin i glas i vårt skyltfönster. I en mindre storlek är de mer lämpliga för tjejer med en samling av färre smycken, vilket också gör det lättare att bära sina smycken. Trots sin ringa storlek har smyckeskrinet för flickor tillräckligt stort förvaringsutrymme, uppdelat i flera olika fack och förvaringsområden. De är perfekta för små flickor som reser från plats till plats med sina skatter.