Visar alla 31 resultat

SMYCKESKRIN TRÄ

Japansk Smyckesbox

250,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Japansk Smyckeskrin

290,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Klock Och Smyckeskrin

990,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Låsbart Smyckeskrin

1990,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Liten smyckeskrin i trä

490,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Minimalistiskt Smyckeskrin

990,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Personligt Smyckeskrin

190,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin Av Trä

990,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin Beige

790,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin för Klockor

690,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin För Män

1990,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin För Örhängen

990,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin För Ringar

490,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin I Trä

490,00kr
1290,00kr
1290,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin i Trä Vintage

590,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin Kille

490,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin Litet

790,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin Man

1290,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin Med Lås

1190,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin Trä Barn

190,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin Trä Vit

2690,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin träslöjd

1490,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Smyckeskrin Ur Och Penn

690,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Vintage Smyckeskrin

390,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Vintage Smyckeskrin Box

190,00kr

SMYCKESKRIN TRÄ

Vintage Smyckeskrin Kista

390,00kr
390,00kr

Smyckeskrinet i trä

Bröllopsringar, kreolära örhängen, hängen, kedjor, stela armband - våra smycken kan ha en mängd olika former och det skulle ta för lång tid att försöka räkna upp dem alla. Det är just på grund av denna otroliga mångfald som de allra flesta kvinnor idag äger flera smycken. Detta är inte ett exklusivt kvinnligt fenomen; män har smyckat sig med överdådiga ornament lika länge som kvinnor. Som du säkert har förstått har kvinnor och män i världens alla hörn under lång tid dekorerat sina kläder med smycken, som nu är en integrerad del av den mänskliga kulturens historia. Smycken är mer än en enkel accessoar som vi anpassar till en klädsel, de förskönar vår person, sublimerar vårt sätt att vara och kan till och med avslöja en mer intim del av oss själva, en aspekt av vår karaktär, vår identitet eller vår historia, de representerar det immateriella, kärleken eller en kultur, en önskan eller ett minne, de låter oss känna det som inte är påtagligt. Våra smycken representerar så mycket; att bära, ge eller ge vidare ett smycke är en handling som på ett perfekt sätt frammanar den kärlek vi har för dem. Men för att du ska kunna bära dina smycken så länge som möjligt bör det inte vara ett val utan en prioritet att skydda dem från världen och dess olyckliga effekter av tiden. Sedan urminnes tider har ägaren varit mycket angelägen om att ädelstenarna ska stråla och gnistra. Bevarandet av smycken började inte med vår butik, inte ens för 20 år sedan eller för ett sekel sedan, utan för tiotusentals år sedan. I nästan lika länge som smycken har funnits har de åtföljts av en ask. Det är mycket troligt att de första versionerna av denna låda var gjorda av trä. Smyckeskrinet i trä har överlevt tiderna och har inte förlorat något av sin prakt.

Varför köpa en smyckeskrin i trä

Frågan här är inte om det är bra att skaffa ett smyckeskrin, utan varför man ska köpa ett smyckeskrin av trä. Nyttan av att skaffa en smyckeskrin? Vare sig det är i de föregående raderna eller på de flesta av sidorna på vår webbplats, upphör inte de många kvaliteterna hos ett smyckeskrin att hyllas. En behållare som är utformad för att rymma dina smycken, ett smyckeskrin (oavsett vilken form det har), gör det först och främst möjligt för dig att organisera dina smycken. Tack vare de enhetliga facken (eller inte) och de olika arrangemangen har alla dina smycken ett utrymme som är specifikt för dem. På så sätt kommer halsbanden, som alla hänger på halsbandshållare som är speciellt utformade för detta ändamål, inte att trassla ihop sig med varandra och ännu mindre med dina ringar, som försiktigt hålls i rader av sammet i en låda i smyckeskrinet i fråga. En sådan förvaringsenhet har vanligtvis hål för dina dyrbara örhängen... Och oroa dig inte, armband kommer aldrig att glömmas bort i världen av smyckesförvaring (det kommer aldrig att vara fallet här), de kommer också att få en särskild plats i arrangören som garanterar att de tas om hand och hålls rena. Vissa modeller har en spegel, extra lådor för smink och andra kosmetika, utfällbara sidor, olika förvaringsfack och fack speciellt reserverade för klockor och andra tillägg som är lika praktiska som originella.

Varför välja en juvelbox i trä?

Nu vet du varför du bör köpa en smyckeskrin, men låt oss gå tillbaka till den ursprungliga frågan, eftersom den handlade om smyckeskrin i trä. Varför välja en smyckeskrin i trä och inte ett smyckeskrin i glas, metall, sammet eller till och med ett stort smyckeskrin i läder? Varför detta material och inte ett annat? När allt kommer omkring är det bara en fråga om smak och lust, eller hur? Ja... Ja men nej. Ja, du kan välja ett smyckeskrin i vilket material som helst, så länge du gillar det. Vi uppmuntrar dig att göra detta val eftersom det bäst passar dina önskemål och gör det möjligt för dig att äga ett smyckesförråd som återspeglar din smak. Men om vi skulle berömma smyckeskrinet i trä och dess kvaliteter saknas det verkligen inte argument. Nej, trä är inte ett material som något annat. Trä är ett av de mest använda materialen i arkitekturen, och det är inte utan anledning. Läder och sammet är visserligen attraktiva men har aldrig varit populära för sin praktiska användbarhet. Trä har många egenskaper, som skiljer sig från varandra. För det första är den stark, mycket stark, och denna kvalitet är inte alls sekundär eftersom den garanterar dina smycken ett kvalitetsskydd, även om smyckeskrinet i fråga utsätts för stötar (t.ex. under en resa). För det andra är en av träets andra egenskaper (som är viktigare än någonsin) dess ekologiska karaktär. Denna kvalitet är inte en förutfattad mening, trä är verkligen en ekologisk energi eftersom dess användning ger upphov till mycket lite avfall. Trä har andra praktiska egenskaper, t.ex. att det skyddar dina smycken perfekt från fukt och att det är ganska motståndskraftigt mot förbränning. Alla dessa egenskaper förstärker träskrinets praktiska egenskaper som ständigt återkommer, men kärnan i träskrinet ligger i dess utseende, dess unika charm som skiljer sig kategoriskt från alla andra smyckesförvaringsutrymmen. Trä, även om det kan verka motsägelsefullt när man vet hur lätt det är att få tag på, är ett material som framkallar lyx och som ger både en ädel och rustik känsla. Trä framkallar elegans, en elegans som inte kan jämföras med läder, men en elegans som har en charm som bara kan hittas genom träets ådring. Denna oöverträffade elegans ger smyckeskrinet i trä en specifik dekorativ och designmässig egenskap; så snart det placeras på ditt toalettbord, på ditt skrivbord, bredvid din garderob (eller på någon annan möbel) blir det här förvaringsmedlet omedelbart ett distinkt dekorativt objekt. Det är denna förmåga att enkelt dekorera en miljö som gör smyckeskrinet i trä till en perfekt presentidé, eftersom det har en unik dekorativ aspekt och kan ersätta en mängd förvaringstillbehör för att organisera en smyckessamling.

Våra smyckeskrin i trä.

Oavsett om du har förförts av trä eller om du fortfarande är likgiltig inför det, bör vår stora samling smyckeskrin i trä väcka något hos dig, vare sig det är ren nyfikenhet eller en plötslig önskan. Vår samling är komplett och mångsidig och har utformats på ett sådant sätt att du oavsett profil, kön, ålder, behov eller smak kommer att hitta en smyckeskrin i trä som kommer att glädja dig. Våra olika smyckeskrin i bok, valnöt, ek, svart, vitlackad eller till och med bambu finns i ett brett urval av olika träslag med olika färger och utseende. Barken på våra smyckeskrin i trä skiljer dem från varandra, men formen, storleken och egenskaperna som de har skiljer dem åt, gör dem individuella. Klockentusiaster kommer att hitta en smyckeskrin i trä med rätt fack för sina favoritklockor, ägare av en liten smyckessamling kommer också att hitta ett litet smyckeskrin med lock som de har letat efter, små flickor som vill förvara sin samling som sina äldre kommer att hitta en modell av smyckeskrin i trä som passar dem, De största smyckessamlarna kommer att bli glada när de upptäcker en lådor i trä med lås som kan rymma hela deras samling och de mest nostalgiska kommer att uppleva en speciell känsla när de upptäcker en musikalisk smyckeskrin i trä i vintagestil; man, kvinna, barn, vem som helst kommer att kunna hitta den smyckeskrin i trä som de önskar, behöver, tycker om eller har en omedelbar charm. Från vanlig enkelhet till oöverträffad lyx, vår smyckeskrin i trä har många möjliga variationer, och det är för att smyckeskrinet i trä är tidlöst och ändå mer modernt än någonsin, som det har korsat tiderna för att förhoppningsvis bli ditt.